En Yeniler

20 Ağustos 2018 Pazartesi

APPLE 3 YENİ TELEFON DUYURACAK



Apple hakkında sağlam bağlantıları olan Kuo, 2018'de üç farklı iPhone modelinin piyasaya sürüleceğini belirtti. Analistin raporuna göre bu telefonlar iPhone X'in tasarımını muhafaza edecek ve ekranlarının üst kısmında kimi tarafından sevilen kimi tarafından istenmeyen ünlü çıkıntı olacak. Üç modelde daha geliştirilmiş TrueDepth kamera sistemi bulunacak. Kuo, parmak izi sensörünün olmayacağını vurguluyor.


EN ÜST MODEL 6,5 İNÇ EKRANLI OLACAK
Analist telefonların ekran teknolojileri ve büyüklükleri hakkında da ilginç öngörülerde bulundu. Yeni iPhone'lar 6.5, 6.1 ve 5.8 inç'lik ekranlarla gelecek. Kuo, 6.5 inç'lik modelde OLED panelin kullanılacağını, PPI yoğunluğunun da 480-500 arasında olacağını tahmin ediyor. En üst düzey iPhone, bu dev ekranlı model olacak. Analist, 5.8 inç'lik iPhone'da da OLED ekrana yer verileceğini düşünüyor. Bu modelin de PPI değeri 458 olacak.

EN DÜŞÜK MODEL ESKİ NESİL TFT EKRAN İLE GELİYOR
Rapor göre en düşük model telefon 6,1 inçlik tft ekran ile gelecek ve bu ekranın ppi değeri 330 civarı olacak. Bu telefonun fiyatı en fazla 750 dolar olacağı da raporda bahsi geçen konulardan birisi.




Amerika'da yaşayan ve Iphonedo youtube kanalı ile tanınan Faruk Bey yeni telefonlar ile alakalı bir video çekti.



teşekkür ederiz...