En Yeniler

1 Temmuz 2015 Çarşamba

Iphone 6S Görüntüleri sızdırıldı...






Hepimizin daha önce şahit olduğu üzere, son birkaç yıldır özellikle iPhone modelleri konusunda yapılan sızıntılar gerçek çıkabiliyor. Bu olasılığı kuvvetlendirebilecek yeni görseller, bu defe da iPhone 6S için gelmiş oldu!

Apple’ın merakla beklenen yeni iPhone modeli iPhone 6S ve iPhone 6S Plus için, bir süredir dedikodular ve öngörüler devamlılığını sürdürüyordu. Şimdiye kadar herhangi bir net görsel veya belge sızıntısı, iPhone 6S için söz konusu olmamıştı. Ancak iPhone 6S kasası olduğu iddia edilen görüntüler, merakları arttırmış oldu!

Tahmin edilebileceği gibi Apple, ara model olarak değerlendirilen S serisi geleneğini bozmamış ve yine iPhone 6S için tasarım değişikliğine gitmemiş! Zira sızıntı görsellere dayanarak konuşmak gerekirse iPhone 6S kasası, neredeyse iPhone 6 ile aynı… Diğer yandan iPhone 6S’den beklenen gizlenmiş anten bantları da ne yazık ki doğruluğunu yitirmiş oldu. Zira görsellerde anten bantları iPhone 6 ile aynı şekilde, görünür olarak kalmış.


iPhone 6S bükülüyor mu?


Daha önce Apple’ın iPhone 6 Plus ile alay konusu olmasına neden olan, bir zamanların gündemi bükülme sorununa yönelik kasa alaşımında bir değişiklik olduğunu söylemek mümkün değil. Zira görüntülerdeki prototip kasanın ağırlığı veya alaşım detayları bulunmuyor. Ancak yine sızıntı görseller öncesinde gizlenmiş bantlarla birlikte, sağlamlaştırılmış kasa veya metal çerçeve kullanılacağı vurgulanıyordu.


Öte yandan aynı şekilde dedikodulara konu olan force-touch noktasında da konuşmak mümkün olmuyor. Görüntülerin sadece iPhone 6S kasası ile sınırlı kalması, ön yüzeyde bir değişiklik olacak mı sorularına cevap veremiyor.


Kaynak:shiftdelete